Over Landgoed Driebelterveld

In 2007 zijn wij, Rob en Marjan van Lambalgen, de trotse eigenaren geworden van Landgoed Driebelterveld, gelegen midden in het bosrijke natuurgebied “Herikerberg” in Markelo, gemeente Hof van Twente.

Vervolgens heeft er een grondige verbouwing en restauratie plaatsgevonden met als resultaat een prachtige woning met 2 luxueuze gastenhuizen. 

Nadat ik vele jaren gewerkt heb in directie- en managementfuncties, ben ik begin 2017 gestart met het ontvangen van gasten op ons landgoed. Wij voelen ons bevoorrecht om te mogen wonen op deze prachtige plek. Deze beleving willen wij onze gasten ook graag laten ervaren.

 

Vol passie en met veel plezier runnen wij onze Bed and Breakfast met onze 2 gastenhuizen.

Een verblijf bij ons is geschikt voor een korte of lange vakantie en voor zakelijk gebruik.

  

Ons doel is ervoor te zorgen dat u een aangenaam verblijf bij ons hebt. Wij staan dan ook voor:

  • Gastvrijheid: bij ons wordt u “in de watten gelegd”
  • Comfort en goede service
  • Huiselijkheid
  • Optimale privacy
  • Genieten en tot rust komen in de natuur
  • Respect voor de natuur
  • Inspiratie opdoen in de natuur

Kortom: bij ons kunt u ontzorgen, onthaasten en ont’moeten’. 

 

Laat u verrassen door de onverwachte ontmoetingen met de dieren op ons landgoed zoals de eekhoorns, de bosuil, de reeën, klein wild zoals hazen en konijnen en de diverse vogels.

En tijdens een wandeling op ons terrein kunt u genieten van de prachtige bloemenweide, onze fruitgaard en de mooie tuin met diverse bomen en planten.

 

Ieder jaargetijde is geschikt om bij ons te verblijven. In het voorjaar geniet u van de frisse ochtendlucht, in de zomer kunt u heerlijk buiten zitten, in de herfst het opsnuiven van die typische herfstgeur en in de winter kunt u een stevige (sneeuw)wandeling maken.

 

Rondom ons landgoed vindt u eeuwenoude grafheuvels die dateren uit de Nieuwe Steentijd, zo’n 4500 jaar geleden. Ons terrein nodigt uit tot wandelen en ontdekken evenals de omgeving met een mooie cultuurhistorische wandelroute rondom Markelo.

 

Op 10 mei 2019 hebben wij “De Groene Pluim” ontvangen van de gemeente Hof van Twente voor de schoonheid van onze omgeving en voor onze inzet voor biodiversiteit.

Daarnaast hebben wij bij B&B Nederland met onze gastenhuizen de 3e plek in onze categorie behaald als winnaar Best Bed & Breakfast 2019 en in 2020 zelfs de 2e plek. Wij zijn bijzonder trots en blij met deze mooie blijken van waardering.