Zakelijk

Landgoed Driebelterveld is bijzonder geschikt om voor zakelijke doeleinden te gebruiken en dat ontdekken onze zakelijke gasten gelukkig hoe langer hoe meer.

 

Zakelijk verblijf

Denk bijvoorbeeld aan interimmers, zelfstandig professionals of medewerkers binnen uw bedrijf die gedurende een kortere of langere periode in deze regio hun werk hebben en niet dagelijks naar huis willen of kunnen rijden.

De rust, de privacy, de huiselijke sfeer en onze servicegerichtheid kunnen voor u zeker reden zijn om te kiezen voor een verblijf op ons landgoed. Bij service kunt u onder andere denken aan was- en strijkservice. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om tijdens uw verblijf een huisdier mee te nemen. Als extra service bieden wij u aan om bijvoorbeeld uw hond uit te laten.

 

Vergaderen

Wilt u graag met uw managementteam, directieleden of uw medewerkers buiten het bedrijf vergaderen? Dan heeft u hiervoor bij ons voldoende ruimte en privacy. Vergadersessies in de natuur zijn inspirerend en geven de beste ideeën. Wij zorgen voor de koffie/thee, de lunch en eventueel het diner. 

 

Meerdaagse coaching en trainingen

Het is ook mogelijk om met uw team meerdere dagen coaching en training te houden op ons landgoed. Samen werken in de natuur is goed voor de teamspirit. Zowel binnen als buiten zijn er bij ons mogelijkheden om dit te doen. Daarbij kunt u op landgoed Driebelterveld met 6 personen overnachten in onze 2 gastenhuizen. Wij zorgen dan ’s ochtends voor een heerlijk ontbijt. Uiteraard kunnen wij ook de lunch en het diner voor u regelen.

1 op 1 coaching

Wilt u graag in een landelijke omgeving 1 op 1 coaching geven? Met voldoende ruimte en privacy bent u bij ons aan het juiste adres voor uw coachingstraject. Naast bijvoorbeeld een training eens per week, kunt u ook een trainingstraject van meerdere dagen bij ons houden inclusief overnachting. Indien de coachee bij ons blijft overnachten, dan is hij/zij bij ons in goede handen. Wij zorgen voor een lekker ontbijt en een luisterend oor. De lunch en het diner kunnen wij in overleg ook verzorgen.

  

Retraite

Landgoed Driebelterveld is een bijzonder geschikte locatie om tot rust te komen. Bij ons kunt u onthaasten, ontdekken en ont’moeten’. Na een verblijf bij ons voelt u zich weer als herboren.

Tijdens uw verblijf zorgen wij voor het ontbijt. De lunch en het diner is uitsluitend in overleg.

 

Workshops

Midden in de natuur een workshop geven. Wellicht altijd al iets wat u graag wilde doen. Bij ons is dit mogelijk. Zowel binnen als buiten hebben wij plek voor een groep cursisten bestaande uit maximaal 6 personen.

 

 

Informeer gerust naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. In goed overleg is maatwerk altijd mogelijk. Reserveren van onze locatie voor zakelijk gebruik doen wij op aanvraag.