Services

Samen met de plaatselijke middenstand doen wij er alles aan om uw verblijf zo aangenaam en verrassend mogelijk te maken. Zo kunt u bij de plaatselijke fietsenzaak in Markelo de beste fietsen huren; deze fietsen worden gebracht en opgehaald wanneer u dat wilt.

 

Binnen de gemeente vinden tal van activiteiten plaats. Voor de actuele stand van zaken verwijzen wij u graag naar de website van de vvv: www.vvvhofvantwente.nl. Op deze site kunt u ook terecht voor de lokale horeca.

Met een aantal van hen zijn er voor u afspraken gemaakt. Op onderstaande afbeeldingen treft u deze aan en wat zij u als onze gasten bieden. Voor meer info, zoals openingstijden en menu's, kunt u doorklikken naar hun website.

Profile Markelo

Bij Profile Markelo heeft u een zeer ruime keuze uit fietsen, welke gehuurd kunnen worden.

 

Indien u dit wilt dan worden de fietsen op het door u gewenste moment bij u afgeleverd en weer opgehaald.

 

Het Wapen van Markelo

Grand Café restaurant Het Wapen van Markelo is een echt familiebedrijf.

Indien u besluit om bij Het Wapen van Markelo te gaan eten, dan brengen wij u vanaf uw verblijf en vanuit het restaurant wordt u weer teruggebracht.

De Hoestinkhof

Pension en Engels theehuis De Hoestinkhof is gevestigd in een oude verbouwde boerderij in het buurtschap Stokkum, onderdeel van Markelo.

Het theehuis heeft een zeer uitgebreide theekaart met meer dan 60 theesoorten. U kunt er terecht voor een High tea, een Afternoon tea of een naar eigen idee vormgegeven Farmhouse tea.

Indien u gebruik maakt van een High tea betaalt u € 20,00 in plaats van € 21,95.

Een tweede kopje koffie of thee wordt u namens De Hoestinkhof aangeboden.

Een mooie, 90 minuten durende wandelroute vanaf Landgoed Driebelterveld naar 
De Hoestinkhof en weer terug is op aanvraag beschikbaar.